Tradicionalno uzgaja veliki broj voćki, medju kojima ima i dosta tropskog voća, a takodje gaji i veliki broj vrsta svinja. Takodje pravi rakiju od raznog voća: dunja, kajsija, grožđe, kruška viljamovka, šljive, breskve.
„U mom domaćinstvu se oduvek pekla rakija, kao i u celoj Šumadiji, najčešće se pravi od šljive, što je tradicija ovog mesta“.
Dragan priča o tome da li je bitno u čemu se peče i čuva.
„Treba napomenuti da ne daje svaki kazan identičan kvalitet rakije. Pristalica sam proizvodnje u starim tradicionalnim kazanima. Vema su bitna burad u kojima rakija odležava. Idealno je da period odležavanja bude u buradi od hrasta, može i od bagrema. Bitno je da bure bude čisto, dezinfikovano. Svaka nečistoća, neprijatan miris, buđ, će se osećati u rakiji“.
I dodaje da se najkvalitetnija dobija od najkvalitetnijeg voća, ali da mora se da se odradi lepo da bi kvalitet bio na vrhuncu.