Branković novi trener Mladog Borca iz Sedlara

proka-daca

Autor: Nebojša Garaševicć



Bogoljub Bata Manojlovic,legendarni trener mnogih Svilajnačkih klubova i trener Mladog Borca iz Sedlara, člana Zone Zapad Fs Ris Nis, sporazumno sa upravom ovog kluba su prekinuli saradnju posle dve uspešne sezone i istorijskih uspeha u ovoj ligi

foto Fk Mladi Borac Sedlare

Manojlović se sa upravom složio da je ekipi potreban mladji trener sa željom za dokazivanje jer od očekivanja u prva 4 kola da će se ovaj klub naći u vrhu tabele nije dalo rezultata pa je ostvarena 1 pobeda I tri poraza i umesto na vrhu nalaze se na začelju Zone.

Uprava se zahvalila Manojloviću i poželela mnogo uspeha na sportskon polju i dobro zdravlje. Za novog trenera je postavljen mladi trener Dušan Branković iz Jagodine koji je donedavno vodio zonasa iz Jovca ekipu Mladosti sa kojom je u prošloj takmičarskoj sezoni izborio opstanak u ligi.

Boškovic je mlad i perspektivan trener i zeljan dokazivanja a u Sedlaru ima mnogo prijatelja i bivših saigrača, što će mu olakšati u radu. Cilj Sedlaraca je vrh tabele i što bolji plasman jer u svojim redovima imaju igrače koji su igrali od Srpske do Savezne lige a uslove za rang Prve lige i jaku upravu koju predvode bivsi igraci ovog kluba.

Next Post

KUD “Stevan Sindjelić” iz  Vojske učestvuje na 16. festivalu folklora "Razigrani opanak"

Autor:Nebojša Garašević Kulturno umetničko […]

Možda vas interesuje i ...