Pomoravska okružna liga Jagodina 3. kolo – U Crkvencu i Milivi fudbal na nivou Srpske lige

proka-daca

Autor:Nebojša Garašević



Juče je odigrano vanredno 3. kolo Pomoravsko okružne lige Jagodina, koje je donelo dva derbija, u Crkvencu i Milivi.

Foto FK Sindjelić Grabovac i Momčilo Filipović sa susreta u Crkvencu

Pisali smo o raspoloženim strelcima na utakmicama ove lige, ali moramo se osvrnuti na utakmice koje su privukle veliki broj ljubitelja fudbala. U Crkvencu je bilo preko 500 gledalaca, a u Milivi oko 400.

Prštalo je na sve strane. Prikazan je borben, dopadljiv fudbal, akcije iz udžbenika, prelepi golovi, vidjena su 7 gola. Sudjenje na obe utakmice na visokom nivou.

Derbiji radjaju junake. Tako je u Resavskom, komšijskom i derbiju kola u Crkvencu bio junak Predrag Blagojević sa dva gola, koji je preokrenuo rezultat u korist svoje ekipe iz Grabovca.

Domaći su rano došli u prednosti od 1 prema 0, da bi Blagojević u 40. minutu  iz jedanesterca poravnao rezultat a u 57. minutu postigao drugi gol za vodjstvo “Sindjelića” i radost navijača i ispostavilo se, za konačnih 2 prema 1 za Grabovčane.

Povezani članak Pomoravsko okružna liga Jagodina 3. kolo – Remi u Milivi, pobeda Grabovčana u Crkvencu

U Milivi 4 gola, po 2 na obe strane, strelci za domaće bili su Predrag Stojković i Nikola, a za goste dvostruki strelac i junak utakmice Andrija Radojčić.

Bilo je dosta uzbudjenja. I jedna i druga ekipa su želele pobedu i žale za propuštenim šansama. Ipak, Kušiljevci su srećniji, jer je osvojen bod na vrućem terenu u Milivi.

Obe utakmice su označene i ocenjene kao utakmice sa Srpskih liga i visokog nivoa. Kada bi bilo više ovakvih utakmica, bilo bi i više gledalaca. Biće prilike jer ima još 31 kolo do kraja.

Na kraju moramo se ispraviti i upisati pravi rezultat. U Trešnjevici na susretu “Šumadija”  i  “Moravac 2015”  bio je rezultat 4 prema 2 za domaće, a ne O prema 2 za goste, kako je prvobitno javljeno, i  jedna tehnička greška koja se u novinarstvu dešava, trebalo je da piše “Mladost” Bukovče  poraženo od “Juhora” iz Glavinaca sa 3 prema 1 i u najavi 4. kola treba da stoji “Kolare” – “Mladost” Bukovče,  a ne Tečić. 

Izvinjavamo se ovim ekipama i čitaocima našeg portala.

Next Post

Pomoravsko okružna liga Jagodina, 3. kolo-Rudničani iskopali bodove protiv Drenovčana 

Autor:Nebojša GARAŠEVIĆ U četvrtak […]

Možda vas interesuje i ...